Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten over Babbels Live Festival. Staat je vraag er niet tussen?
Stuur ons je vraag via de mail. We proberen binnen 3 werkdagen te reageren op je berichtje.

Algemeen festival informatie

Na bijna 25 jaar het kleinschalige festival Parkpop georganiseerd te hebben met plaatselijk aanstormend talent droomden we ervan om de band De Dijk naar Krommenie te halen maar het Agathepark was daarvoor te klein. Samen met Pieter Hildering van het bedrijf Hiltex is het idee geboren om een groter festival neer te zetten genaamd Babbels Live.

In 2014 vond de eerste editie plaats op het Provily Sportpark in Krommenie met o.a. De Dijk, Edwin Eversband en Niels Geusebroek. We hadden de smaak te pakken en in 2015 hadden we onder meer The Golden Earring, Jett Rebel en Roberto Jacketti & the Scooters. Babbels Live werd inmiddels een begrip in de Zaanstreek en het jaar erop hadden we niemand minder dan Kensington, Tino Martin, Het Goede Doel en Peter Beense op het programma staan! Wat een feest!

Lees meer over een stukje geschiedenis van Babbels Live, klik hier

Vrijdag 14 juni  2024 – VRIJMIBO Edition
Zaterdag 15 juni 2024 – PARTY EDITION

Locatie van het festival is aan de Omweg in Assendelft

Vrijdag 14 juni 2024
15.30 uur festivalterrein geopend
16.30 uur start programma
23.45 uur einde

Zaterdag 15 juni 2024
13.00 uur festival terrein geopend
14.00 uur start programma
23.45 uur einde

Tijden zijn nog onder voorbehoud

Iedereen vanaf 12 jaar is welkom bij Babbels Live Festival. Onder de 18 jaar wordt geen alcohol geschonken.

Ticketprijzen 2024

Vrijdag – VRIJMIBO Edition € 29,50
Zaterdag – Party Edition € 59,50
Vrijdag/zaterdag Combiticket € 77,50

Neem contact op met CM.com. Zij verzorgen de ticketsupport voor Babbels Live Festival:

CM Ticket Support

Mail CM.com

WhatsApp met CM.com

No worries! Is je bestelling bekend bij ons dan kan je eenvoudig via CM.com je tickets opnieuw laten toesturen.

Klik hier

De muntprijs blijft ongewijzigd ten opzichte van 2023.
Deze is € 3.50 per munt en is direct te bestellen in de ticketshop. Je ontvangt na betaling een ticket met daarop een QR code. Hiermee kan je bij de entree je munten direct ophalen.

Op donderdag 13 juni hebben we een extra voorverkoop van munten aan de Omweg in Assendelft. Van 18.00 – 21.00 uur.

Klik hier voor de ticketshop.

Let op: munten zijn NIET inwisselbaar en worden niet retour genomen

Ja zeker! Je kan ze via onderstaande link reserveren en betalen.
Kluisjes vrijdag

Kluisjes zaterdag

Kluisjes zondag

Reisinfo

Het festivalterrein ligt op ongeveer een klein half uurtje loopafstand van het station. Vanaf het station rijden er bussen die vlakbij het festivalterrein stopt.

TREIN: Uitstappen op station Krommenie-Assendelft. Vanaf daar is het ongeveer een klein half uurtje lopen. Volg de borden Babbels Live. Kijk van tevoren even op de website van de NS voor de actuele dienstregeling

BUS:   Buurtbus 456 vanaf Station Krommenie-Assendelft en uitstappen bij halte Ambachtslaan. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuutjes lopen. Volg de borden Babbels Live en kies de linker ingang “Babbels Live bezoekers”.

AUTO: We adviseren iedereen om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Wil je toch met de auto komen dan adviseren we de auto te parkeren bij station Krommenie/Assendelft op de P&R. Vanaf daar is het ongeveer een klein half uurtje lopen. Volg de borden Babbels Live en parkeer alleen op de daarvoor aangewezen P&R  je auto. Het is niet toegestaan om te parkeren in de woonwijk! Hierop wordt toegezien door onze verkeersregelaars.

FIETS/BROMMER: Om de overlast voor de buurtbewoners zoveel mogelijk te beperken vragen we je om gebruik te maken van de gratis fietsenstalling op het festivalterrein. Volg de borden Babbels Live. Kies de linker ingang “Babbels Live Bezoekers”. Fietsen en/of brommers die niet op de daarvoor bestemde plaatsen staan worden verwijderd.

Festival terrein

Betaling kan via Pin en contant. Op het festivalterrein kan uitsluitend betaald worden met munten.

Volop mogelijkheden voor de lekkere trek! Op het festivalterrein zijn meerdere foodtrucks aanwezig. Betaling kan uitsluitend met munten.

We hebben ook rekening gehouden met een glutenvrij aanbod. Zo zijn alle snacks en patat van  ‘de Goud Gele Patat’ allen glutenvrij.

Drugs zijn niet toegestaan! Personen die in het bezit zijn van drugs, en/of op het festivalterrein drugs gebruiken zullen van het terrein worden verwijderd.

Niet dat het hopelijk nodig is maar….

Paraplu’s met scherpe punt zijn niet toegestaan, inklapbare paraplu’s of paraplu’s met stompe punten zijn wel toegestaan. Bij regen is een regenponcho een goed alternatief voor een paraplu.

Het is om veiligheidsredenen niet toegestaan om (klap)stoelen en/of krukjes mee te nemen het terrein op. Een kleedje of plaid om op te zitten mag natuurlijk wel. Er zijn voldoende picknicktafels waar lekker op gezeten kan worden.

Smeer je goed in! Op het festival terrein hebben we twee palen staan met GRATIS zonnebrand. Aangeboden door Smeerkees.

Je mag ook een klein flaconnetje met zonnebrand mee nemen.

Wanneer er hogere temperaturen worden verwacht hebben we een gratis watertappunt op het terrein staan.
Flesjes water zijn te verkrijgen bij de bar (tegen inlevering van een consumptiemunt) en daarna kan je deze vullen bij het watertappunt. Deze vind je naast de toiletten.

Goed om te weten: het water bij de toiletten waarmee je je handen wast is ook drinkwater!

Het meenemen van eigen flesjes is NIET toegestaan.

Minder validen

Update: 13 mei 2024
Er is beperkte capaciteit voor parkeren op het festival. Op dit moment zijn alle parkeerplaatsen uitgegeven.

Stuur ons een e-mail en we helpen je graag verder.

Algemene informatie:
Er zijn geen aparte plaatsen bij het podium. Uiteraard is er natuurlijk wel een toilet voor mindervaliden. Deze bevindt zich in de buurt van het podium daar waar je binnen komt via de speciale entree en bij de toiletgroep op het veld. Houd er rekening mee dat het een festival terrein is, hoewel we het terrein hebben opgeknapt is het niet in zijn geheel vlak!

Zakelijk

Leuk! We gaan graag kijken hoe we een samenwerking kunnen starten. We komen graag in contact met je/jullie. Vul ons formulier in en we nemen contact met je op.

Vul ons formulier in en we nemen contact met je op om te vertellen over onze sponsormogelijkheden.

Pers

Stuur voor meer info even een mailtje met daarin je aanvraag.