Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten over Babbels Live Festival. Staat je vraag er niet tussen?
Stuur ons je vraag via de mail. We proberen binnen 3 werkdagen te reageren op je berichtje.

Algemeen festival informatie

Na bijna 25 jaar het kleinschalige festival Parkpop georganiseerd te hebben met plaatselijk aanstormend talent droomden we ervan om de band De Dijk naar Krommenie te halen maar het Agathepark was daarvoor te klein. Samen met Pieter Hildering van het bedrijf Hiltex is het idee geboren om een groter festival neer te zetten genaamd Babbels Live.

In 2014 vond de eerste editie plaats op het Provily Sportpark in Krommenie met o.a. De Dijk, Edwin Eversband en Niels Geusebroek. We hadden de smaak te pakken en in 2015 hadden we onder meer The Golden Earring, Jett Rebel en Roberto Jacketti & the Scooters. Babbels Live werd inmiddels een begrip in de Zaanstreek en het jaar erop hadden we niemand minder dan Kensington, Tino Martin, Het Goede Doel en Peter Beense op het programma staan! Wat een feest!

Lees meer over een stukje geschiedenis van Babbels Live, klik hier

Vrijdag 16 juni  2023 – VRIJMIBO Edition
Zaterdag 17 juni 2023 – PARTY EDITION

Locatie van het festival is aan de Omweg in Assendelft

Vrijdag 16 juni is het festivalterrein geopend vanaf 15:00 uur. Het programma start om 16:00 uur tot 23:30 uur

Zaterdag 17 juni is het festivalterrein geopend vanaf 13:00 uur. Het programma start om 14:00 uur tot 23:30 uur

Iedereen vanaf 12 jaar is welkom bij Babbels Live Festival. Onder de 18 jaar wordt geen alcohol geschonken.

We hebben voor beide dagen een fantastisch programma samengesteld!

Artiesten vrijdag »

Artiesten zaterdag »

Ticketprijzen 2023
Vrijdag € 39,50
Zaterdag € 55,00
Combiticket € 77,50

Kaartverkoop start op 12 november 2023

Reisinfo

Het festivalterrein ligt op ongeveer een klein half uurtje loopafstand van het station. Vanaf het station rijden er bussen die vlakbij het festivalterrein stopt.

TREIN: Uitstappen op station Krommenie-Assendelft. Vanaf daar is het ongeveer een klein half uurtje lopen. Volg de borden Babbels Live. Kijk van tevoren even op de website van de NS voor de actuele dienstregeling

BUS:   Buurtbus 456 vanaf Station Krommenie-Assendelft en uitstappen bij halte Ambachtslaan. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuutjes lopen. Volg de borden Babbels Live en kies de linker ingang “Babbels Live bezoekers”.

AUTO: We adviseren iedereen om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Wil je toch met de auto komen dan adviseren we de auto te parkeren bij station Krommenie/Assendelft op de P&R. Vanaf daar is het ongeveer een klein half uurtje lopen. Volg de borden Babbels Live en parkeer alleen op de daarvoor aangewezen P&R  je auto. Het is niet toegestaan om te parkeren in de woonwijk! Hierop wordt toegezien door onze verkeersregelaars.

FIETS/BROMMER: Om de overlast voor de buurtbewoners zoveel mogelijk te beperken vragen we je om gebruik te maken van de gratis fietsenstalling op het festivalterrein. Volg de borden Babbels Live. Kies de linker ingang “Babbels Live Bezoekers”. Fietsen en/of brommers die niet op de daarvoor bestemde plaatsen staan worden verwijderd.

Festival terrein

Ja, er zijn lockers aanwezig.

Betaling kan via Pin en contant.

Volop mogelijkheden voor de lekkere trek! Op het festivalterrein zijn meerdere foodtrucks aanwezig. Betaling kan uitsluitend met munten.

Drugs zijn niet toegestaan! Personen die in het bezit zijn van drugs, en/of op het festivalterrein drugs gebruiken zullen van het terrein worden verwijderd.

Paraplu’s met scherpe punt zijn niet toegestaan, inklapbare paraplu’s of paraplu’s met stompe punten zijn wel toegestaan. Bij regen is een regenponcho een goed alternatief voor een paraplu.

Het is om veiligheidsredenen niet toegestaan om (klap)stoelen en/of krukjes mee te nemen het terrein op. Een kleedje of plaid om op te zitten mag natuurlijk wel.

Tickets

Nadat je je bestelling geplaats hebt dien je je tickets eerst te personaliseren. Daarna ontvang je ze direct in je mailbox.

Neem contact op met de supportafdeling van CM, zij helpen je graag verder.

Neem contact op met de supportafdeling van CM, zij helpen je graag verder.

Neem contact op met de supportafdeling van CM, zij helpen je graag verder.

Minder validen

Mindervaliden/rolstoelers kunnen toegang krijgen (met 1 begeleider) via een speciale entree dichter bij het podium en kunnen zich vooraf aanmelden via de mail voor extra informatie. Natuurlijk kan je ook via de reguliere ingang het terrein op. Er zijn echter geen aparte plaatsen bij het podium. Uiteraard is er natuurlijk wel een toilet voor mindervaliden. Deze bevindt zich in de buurt van het podium daar waar je binnen komt via de speciale entree en bij de toiletgroep op het veld.

Zakelijk

Leuk! We gaan graag kijken hoe we een samenwerking kunnen starten. We komen graag in contact met je/jullie. Vul ons formulier in en we nemen contact met je op.

Vul ons formulier in en we nemen contact met je op om te vertellen over onze sponsormogelijkheden.

Pers

Stuur voor meer info even een mailtje met daarin je aanvraag.