Locatie & Route

Het festivalterrein ligt op ongeveer een klein half uurtje loopafstand van het station. Vanaf het station rijden er bussen die vlakbij het festivalterrein stopt.

TREIN: Uitstappen op station Krommenie-Assendelft. Vanaf daar is het ongeveer een klein half uurtje lopen. Volg de borden Babbels Live. Kijk van tevoren even op de website van de NS voor de actuele dienstregeling

BUS:   Buurtbus 456 vanaf Station Krommenie-Assendelft en uitstappen bij halte Ambachtslaan. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuutjes lopen. Volg de borden Babbels Live en kies de linker ingang “Babbels Live bezoekers”.

AUTO: We adviseren iedereen om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Wil je toch met de auto komen dan adviseren we de auto te parkeren bij station Krommenie/Assendelft op de P&R. Vanaf daar is het ongeveer een klein half uurtje lopen. Volg de borden Babbels Live of volg de borden “Parkeren Babbels Live” en parkeer alleen op de daarvoor aangewezen plekken je auto. Het is niet toegestaan om te parkeren in de woonwijk!

FIETS/BROMMER: Om de overlast voor de buurtbewoners zoveel mogelijk te beperken vragen we je om gebruik te maken van de gratis fietsenstalling op het festivalterrein. Volg de borden Babbels Live. Kies de linker ingang “Babbels Live Bezoekers”. Fietsen en/of brommers die niet op de daarvoor bestemde plaatsen staan worden verwijderd.

Nieuwe Locatie:
Omweg (zijstraat van de Dorpsstraat)
1566 HR Assendelft

 

Vrijdag 10 juni 2022 (VrijMiBo Edition)
Terrein open: 15:00 uur
Einde Festival: 00:00 uur

Zaterdag 11 juni 2022 (Party Edition)
Terrein open: 13:00 uur
Einde Festival: 23:00 uur

Blijf op
de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het festival. Volg ons op Facebook of Instagram. Daar vind je ondermeer het laatste nieuws, foto’s en video’s.

Facebook Instagram