Handig om te weten

Tijdens het festival werken we achter de bars met munten. Deze zijn als je het veld op komt lopen halverwege aan je linker- en rechterhand  te verkrijgen.  Deze munten zijn ook te gebruiken bij de diverse eetgelegenheden.

Achter de bar en bij de foodtrucks werken we alleen met munten. Bij de muntenkassa kan je met pin en cash betalen.

Munten, gekocht voor het Babbels Live Festival, zijn alleen te gebruiken tijdens het festival op 10 & 11 juni 2022. Overgebleven munten kunnen na afloop van het festival ingeleverd worden bij de muntenkassa tegen contanten.

Heb je online munten gekocht? Deze kan je op vertoon van je ticket afhalen bij de ticketkassa voordat je langs de toegangscontrole gaat en bij de muntenkassa’s op het veld.

Wat kan je eten? Snacks, div belegde broodjes, loempia’s, sushi, ijs en ook koffie en thee behoort tot de mogelijkheden. Ook de cocktailbar is weer present!

Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte etens- en drinkwaren mee te nemen op het terrein.

Achter de bars hangt banner met wat we deze dagen schenken en hoeveel munten dat kost.
Bier, Radler (ook 0%), Liefmans Rosebier (ook 0%),  Bacardi Cola (premixed),  Frisdranken (ook zero sugar varianten), Ice Tea, water, Energy,  Apple Bandit, Wijn (ook 0%), Rosé, Desperados en cocktails (bij de cocktailbar verkrijgbaar)

Heb je je tickets online besteld? Dan is het van belang dat je je tickets heb uitgeprint mét daarop de QR code zodat we deze bij de ingang kunnen scannen.  Natuurlijk kan je ook je E-ticket vanaf je mobiele telefoon laten scannen. Tickets zonder QR code is toegang tot het festivalterrein niet mogelijk. (uitzondering zijn de gedrukte “hard copy” kaarten)

Tickets gekocht in 2019, 2020 en 2021 blijven gewoon geldig zonder dat je daarvoor iets hoeft te doen.

Tickets besteld bij CM: zorg dat vóórdat je naar het festival gaat je ticket(s) personaliseert! Pas daarna ontvang je je ticket in je mailbox.
Tickets besteld bij Eventbrite: personalisatie is niet nodig.

Er kan bij de ticket controle en aan de bar om legitimatie gevraagd worden, zorg dat je deze bij je hebt!

Mindervaliden/rolstoelers krijgen toegang via een speciale entree en kunnen zich vooraf aanmelden via de mail voor extra informatie. Er is geen apart vak gecreëerd voor rolstoelers/mindervaliden. Uiteraard is er natuurlijk wel een toilet voor mindervaliden. Deze bevindt zich in de buurt van het podium daar waar je binnen komt via de speciale entree.

Op het terrein bevindt zich EHBO. (gelijk links als je het terrein opkomt) Er zijn bovendien mobiele EHBO-teams die je kunt raadplegen. Ga bij medische problemen zo spoedig mogelijk naar de dichtstbijzijnde EHBO’er of beveiligings-medewerker om het probleem te melden. Zorg voor elkaar en steek een helpende hand uit als mensen in de omgeving hulp nodig hebben.

Heb je diabetes, dan kan je je insuline e.d. in bewaring geven bij de EHBO.

Geef je borstvoeding en wil je tussentijds even naar huis om te kolven dan kan dat natuurlijk.

Voor bezoekers die met de auto komen, hou rekening met onze buren en parkeer je auto niet in de woonwijk! Hierop wordt toezicht gehouden door onze verkeersregelaars. Parkeren kan bij de P&R bij station Krommenie-Assendelft. (parkeren bij het festivalterrein is logistiek niet mogelijk!)

Er zijn geen kluisjes aanwezig.

Zijn nog niet al je vragen beantwoord? Stuur dan even een mailtje naar info@babbelslive.nl dan proberen we je mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Toegang vanaf 12 jaar

NIX18

Blijf op
de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het festival. Volg ons op Facebook of Instagram. Daar vind je ondermeer het laatste nieuws, foto’s en video’s.

Facebook Instagram