Festival info

Tijdens het festival werken we achter de barren met munten. Deze zijn als je het terrein op komt lopen halverwege aan je linkerhand te verkrijgen of online te bestellen en op de dag zelf met het daarvoor verkregen ticket af te halen bij de muntenkassa. Je kan met pin en cash betalen. Deze munten zijn ook te gebruiken bij de diverse eetgelegenheden.

Wat kan je eten? Snacks, div belegde broodjes, loempia’s, sushi, ijs en ook koffie en thee behoort tot de mogelijkheden. Ook de cocktailbar is weer present!

Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte etens- en drinkwaren mee te nemen op het terrein.

Achter de barren hangen banners met wat we deze dagen schenken en hoeveel munten dat kost.
Bier, Radler (ook 0%), Rosebier, Jillz (ook 0%), Bacardi Cola (premixed), Wodka Energy (premixed), Frisdranken (ook light varianten), Wijn, Rosé, Desperados.

  • Munten, gekocht voor het Babbels Live Festival, zijn alleen te gebruiken tijdens het festival op 10 & 11 juni 2022. Overgebleven munten kunnen na afloop van het festival ingeleverd worden bij de muntenkassa tegen contanten.  

Heb je je tickets online besteld? Dan is het van belang dat je je tickets heb uitgeprint mét daarop de QR code zodat we deze bij de ingang kunnen scannen. Met tickets zonder QR code is toegang tot het festivalterrein niet mogelijk. Natuurlijk kan je ook je E-ticket vanaf je mobiele telefoon laten scannen.

Er kan bij de ticketcontrole om legitimatie gevraagd worden, zorg dat je deze bij je hebt!

Mindervaliden/rolstoelers kunnen zich vooraf aanmelden via de mailEr is dit jaar geen apart vak gecreëerd voor rolstoelers/mindervaliden.  Wel is er natuurlijk een toilet voor mindervaliden. Deze bevindt zich in het eerste gedeelte van het veld bij binnenkomst.

Voor bezoekers die met de auto komen, parkeren kan bij de P&R bij station Krommenie-Assendelft. (parkeren bij het festivalterrein is logistiek niet mogelijk!) Volg de borden P Babbels Live.

Heb je toch nog vragen, stuur dan even een mailtje naar info@babbelslive.nl dan proberen we je mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Toegang vanaf 12 jaar

NIX18

Blijf op
de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het festival. Volg ons op Facebook of Instagram. Daar vind je ondermeer het laatste nieuws, foto’s en video’s.

Facebook Instagram