Vieze Jack

Vieze Jack is een carnavalsact die in 2013 is ontstaan. Hij kiest ieder jaar een nieuw beroep en zet daarmee de tent op z’n kop! Je kan Jack kennen van ‘Captain Jack’, ‘Brandweerman Jack’ & ‘De Hut Verbouwen’. Met Jack op het podium is het altijd één groot feest!

Jack is van alle markten thuis! In 2017 staat hij de hulpdiensten bij, hij gaat dit jaar namelijk als brandweerman door het leven. Hij brengt het nummer ‘Brandweerman Jack’ uit en gaat alle feesttenten langs om de boel eens goed te blussen. Jack heeft geen vliegangst en dat laat hij ons in 2018 zien. Met de single ‘Stuntpiloot Jack’ vliegt hij van podium naar podium om de tent op de kop te zetten! In 2019 besluit Jack om op de trein te stappen als conducteur. Met het nummer ‘De Jack Express’ dendert hij langs alle feesten in het land om er een gekkenhuis van te maken.

Jack stopt in 2020 met zijn ‘Jack Express’ bij een feesttent die wel een opknapbeurt kan gebruiken. Hij trekt z’n bouwvakkers outfit aan en besluit om de hut eens even goed te verbouwen. Met het nummer ‘De hut verbouwen’ verbouwt hij iedere feesttent waar hij mag optreden. Jack vliegt op zijn sloopkogel naar de eerste plaats in de iTunes hitlijst.

Blijf op
de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het festival. Volg ons op Facebook of Instagram. Daar vind je ondermeer het laatste nieuws, foto’s en video’s.

Facebook Instagram