De Sfeermakers

Hou je van een Feestje kraken? Dan gaan we ff een Sfeertje maken! Dé energieke feest act met 100% ambiance garantie: DE SFEERMAKERS! Opvallen, feest knallen, rond lallen; deze twee ras entertainers hebben hét helemaal. Pim Leeflang en Bob Visser zijn de Sfeermakers die op geen enkel feestje zouden mogen ontbreken.

Hun act is van groot feestformaat en zij zetten meteen het juiste Sfeertje neer met eigen nummers, de hitjes van nu, vergezeld door een lading aan toeters & bellen. Knallers als ‘’We Worden Lam’’ ‘’Naar de Klote’’ en ‘’Zeg Maar Niets Meer’’ komen allemaal voorbij in een 30 minuten durende handjes in de lucht show. “Zwaaien” samen met Otto Wunderbar en “Drinken Is Ook Sport” zijn hun laatste wapenfeiten. Deze twee feestvrienden kennen de fijne kneepjes van het vak wel. Hun motto: Altijd weer de juiste Sfeer! Dus ben jij klaar voor het feestje van je leven? Bij de Sfeermakers moet je wezen!

Blijf op
de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het festival. Volg ons op Facebook of Instagram. Daar vind je ondermeer het laatste nieuws, foto’s en video’s.

Facebook Instagram