Crazy Piano’s Live On Tour

Crazy Pianos on Tour zorgt op iedere locatie voor dezelfde sfeer als de bekende pianobar in Scheveningen. Een waanzinnig live optreden met twee pianisten achter de herkenbare rode vleugels, een drummer en meestal ook een saxofonist. In wisselende samenstelling, zodat de show altijd uniek is. Met een onuitputtelijk repertoire is geen enkel verzoeknummer te gek.

Al sinds de opening van de Crazy Pianos bar in 1999 is deze pianobar al een daverend succes. Door vragen van gasten is het idee ontstaan voor Crazy Pianos on Tour. Een spectaculaire show die iedere denkbare locatie kan omtoveren tot een heuse pianobar. Aan alle benodigde entourage is gedacht, waarbij de twee brandweerrode vleugels natuurlijk niet mogen ontbreken.

Bij Crazy Pianos on Tour ben je altijd zeker van een frisse show waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. De Crazy pianisten zetten de tent volledig op zijn kop terwijl ze de swingende songs van artiesten van binnenlandse en buitenlandse bodem ten gehore brengen. Het is een groot feest der herkenning. Stilzitten is onmogelijk! En net als in de pianobar zijn verzoeknummers altijd welkom.

Blijf op
de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het festival. Volg ons op Facebook of Instagram. Daar vind je ondermeer het laatste nieuws, foto’s en video’s.

Facebook Instagram