Update mbt het Corona virus

Lieve mensen,

Net als veel andere festivals kan ook Babbels Live Festival nog geen uitsluitsel geven. Voorlopig zijn alle festivals tot 1 juni 2020 afgelast. Hoewel de voorbereidingen nog wel in gang zijn, maar wel op een laag pitje, en het op het moment lijkt dat het festival doorgaat, is het nog niet zeker hoe de situatie over een week is dus laat staan over twee maanden….De organisatie houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en wil de veiligheid van bezoekers, artiesten en crew voorop stellen.  Mochten er nieuwe ontwikkelingen komen, dan worden bezoekers zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Besluit de overheid de datum van 1 juni 2020 toch te verlengen dat wordt het festival verplaatst naar een nog nader  te bepaalde datum in 2021. Uiteraard blijven de reeds gekochte tickets geldig.

De organisatie volgt de richtlijnen van het RIVM en de aangescherpte maatregelen van de Rijksoverheid om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alleen als iedereen zich daar aan houdt maken we ons sterk tegen verdere verspreiding van dit virus! Blijf gezond, zorg voor elkaar en je medemens. #staystrong #coronavirus

De organisatie Babbels Live Festival

 

 

 

Blijf op
de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het festival. Volg ons op Facebook of Instagram. Daar vind je ondermeer het laatste nieuws, foto’s en video’s.

Facebook Instagram