Babbels Live verplaatst naar 11 juni 2022!

Met pijn in ons hart moeten we jullie mededelen dat de zevende editie van Babbels Live, het gezelligste festival van de Zaanstreek, dit jaar helaas wederom niet door kan gaan.

De organisatie vindt de situatie rond het coronavirus nog te onzeker en heeft besloten het evenement te verplaatsen naar de zomer van 2022. Dit met pijn in ons hart natuurlijk maar in ons achterhoofd houdende dat dit écht noodzakelijk is om verspreiding van het virus te beperken. We zijn van mening dat het festival alleen door kan gaan als de gezondheid van de bezoekers, artiesten, en crew gewaarborgd kan worden en dat is helaas nog steeds niet het geval. Om optimaal en onbezorgd te kunnen genieten gaan we natuurlijk voor een vol veld met heel veel blijde bezoekers waardoor de beleving wordt ervaren zoals ie bedoeld is. Dus als we komend jaar met z’n allen de schouders eronder zetten kunnen we volgend jaar weer onbezorgd een feestje vieren!

De line-up van 2021 wordt in zijn geheel doorgeschoven naar zaterdag 11 juni 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig en worden omgeboekt naar de 2022 editie. Je hoeft hiervoor niets te doen. We hopen dat jullie de reeds gekochte tickets willen bewaren voor volgend jaar zodat we er met z’n allen er écht een knalfeest van kunnen maken! We kunnen het niet zonder onze trouwe bezoekers, zonder jullie hebben we geen feestje!

Heb je vragen, neem dan contact met ons op en we proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Stay strong & healthy and we see you next year!

Blijf op
de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het festival. Volg ons op Facebook of Instagram. Daar vind je ondermeer het laatste nieuws, foto’s en video’s.

Facebook Instagram