Wolter Kroes

Onze eigen Wolter, wie kent m niet? Wolter is vooral bekend is geworden met zijn grootste hit ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen’. Hij begon al op 5-jarige leeftijd met zijn muzikale carrière doordat hij drumles krijgt van Volendammer Jan Keizer. Wolters meest gedraaide en waarschijnlijk gezongen nummer is ‘Viva Hollandia’, waar hij tijdens het EK voetbal verantwoordelijk voor was.

In 1997 komt zijn tweede album uit, waar zijn grootste hit ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen’ op staat.

Na dit succes volgen veel optredens bij grote televisieshows als de Staatsloterij. Door deze optredens genereert Wolter meer bekendheid en dat zorgt ervoor dat hij in november 2002 de Heineken Music Hall vol weet te krijgen. In december 2003 doet hij dit dunnetjes over waardoor er nog meer belangstelling komt voor de zanger. Een jaar later geeft Wolter Kroes een concert in Ahoy Rotterdam waar hij optreedt voor 10.000 fans. Een jaar later volgt een tweede concert in Ahoy Rotterdam.

 

 

Blijf op
de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het festival. Volg ons op Facebook of Instagram. Daar vind je ondermeer het laatste nieuws, foto’s en video’s.

Facebook Instagram