T-Spoon

Terug van nooit weggeweest!!
1993 was het geboortejaar van T-Spoon. Met rapper Shamrock als frontman en verschillende vrouwelijke vocalisten aan zijn zij, groeide T-Spoon uit tot een ware hitmachine. Grote klappers zoals “No Time 2 Waste” “Take me 2 the limit” en natuurlijk Mercedez-benz, behaalde stuk voor stuk een top 10 notering. In 1995 kwam Linda Estelle in beeld. Met haar indrukwekkende stemgeluid en krachtige uitstraling, was het gouden duo Shamrock en Linda Estelle, geboren. Het succes van T-Spoon trad steeds verder buiten de europese grenzen. Nummers als “Summer Love”, “Smiling”, “See The Light” en “Part Of My Life” werden onvergetelijke hits Met het nummer “Sex on the Beach” scoorde     T-Spoon een wereldhit en behaalde zij zelfs de nummer 1 notering in Engeland. Niet alleen hun platen gingen als zoete broodjes over de toonbank, ook de T-Spoon show zelf was razend populair. Deze show was door zijn dynamiek, creativiteit en kostuumwisselingen
uitgegroeit tot een theatrale act. Dit alles zorgde ervoor dat T-Spoon in 1996 werd uitgeroepen tot Nederlands beste Dance-act.
Nu krijg je de kans om Linda Estelle en Shamrock weer terug in actie te zien. Samen met hun sensationele dansers geven zij een show zoals je die gewend was. Alle grote hits, de spannende choreografieën en natuurlijk weer verrassende kostuumwisselingen.
Linda en Shamrock doet je de jaren 90 weer herbeleven.  Kortom; The 90’s are back!!!

Blijf op
de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het festival. Volg ons op Facebook of Instagram. Daar vind je ondermeer het laatste nieuws, foto’s en video’s.

Facebook Instagram