Joki Beerendonk

Joki is 100% Puur Entertainment en maakt van elk feestje een bijzondere gebeurtenis. Van Jordanese toiletjuffrouw tot swingende 70ties chick en alles wat daar tussen zit. Zij mengt zich graag onder haar gasten en weet al gauw de stemming erin te brengen. Soms rustig, vaak chaotisch, zingend en spelend, het liefst interactief. Niks is haar te dol. De tent gaat op zijn kop!

Een gevoelsmens met een stem die raakt en een persoonlijkheid die men niet snel zal vergeten. Ja, zij krijgt zelfs de meest verlegen directeur op tafel en zingt de sterren uit de hemel.

Als 15 jarige speelde zij in de kinderserie “De Koningskinderen” en was in de jaren erna vaak te zien op televisie, in de krant en te horen op de Radio. Denk aan Hollands Got Talent, Hart van Nederland, Radio 538, AT5 en Radio en TV Noord Holland, Man bijt hond e.v.a.

Met haar autobiografische theatershow “Naakt” stond zij met veel succes in het Betty Asfalt Complex, Het Theater van Paul Haenen. Op dit moment is zij 1 van de honderd juryleden in het zaterdagavondprogramma All Together Now van RTL4. Daar valt zij op door haar hart op de tong, rake grappen en liefde voor de kandidaten en haar vak.

In 2019 presenteerde ze voor het eerst op Babbels Live en kwam compleet met haar paars gepimpte canta het podium opgereden. Dat beviel van alle kanten zo goed dat wij met trots mogen zeggen dat ze ook de editie 2022 samen met Benjamin van der Logt op dit waanzinnig leuke festival zal presenteren.

Blijf op
de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het festival. Volg ons op Facebook of Instagram. Daar vind je ondermeer het laatste nieuws, foto’s en video’s.

Facebook Instagram