John West

John West is in een Nederlandstalige zanger uit Den Haag. Met zijn hits ‘Lekkerding’, ‘Jouw blik’ en ‘Blijf bij mij’ treedt hij op door het hele land. Hij heeft veel ervaring op kleine en grote podia en maakt er altijd een feest van.

John is sinds jonge leeftijd al bezig met muziek. Zo begint hij op zijn 14e als DJ en gaat hij door het land om plaatjes te draaien op feesten en partijen. Na vier jaar als DJ door het land te zijn gegaan, pakt hij de microfoon op zijn 18e verjaardag (2006). Hij zingt samen met zijn goede vriend en collega Mike Peterson het nummer ‘I’ll go where the music takes me’. Vanaf dat moment volgt John het muzikale pad als zanger en zingt hij veel demo’s in. In 2007 brengt hij zijn eerste single ‘Weet wat je begint’ uit. Het jaar erop brengt hij zijn tweede nummer ‘Verliefdheid’ uit. John zijn eerste nummers doen het meteen goed bij het publiek.

John brengt in 2010 het nummer ‘Jouw blik’ uit. Hiermee scoort hij zijn eerste hit. Deze meezinger wordt nog vaak gedraaid en aangevraagd tijdens zijn optredens. In de ‘Nationale Top 250’ van 2021 staat ‘Jouw blik’ op de 21ste plaats.

Nadat de eerste samenwerking met Lange Frans goed ontvangen wordt, duiken ze direct de studio in voor een nieuw nummer. In 2016 brengen ze het nummer ‘Lekkerding’ uit met een nog groter succes dan ‘Blijf bij mij’. De single is tot nu toe John zijn grootste hit.

Blijf op
de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het festival. Volg ons op Facebook of Instagram. Daar vind je ondermeer het laatste nieuws, foto’s en video’s.

Facebook Instagram