Benjamin

In 2005 heeft Benjamin mee gedaan aan de TPG-post Sterrenjacht. Tot zijn eigen verbazing drong hij door tot de finale in een uitverkocht Theater Carré. De positieve reacties en de vele optredens die volgden hebben zijn schroom om solo te zingen compleet doen verdwijnen.

Hoewel altijd bescheiden gebleven over zijn bijzondere talent is Benjamin van de Logt uitgegroeid tot een bekende zanger en entertainer in de Zaanstreek en wijde omgeving. Ook heeft hij in de afgelopen jaren op al heel wat grotere podia mogen staan. Daarnaast zingt hij nog steeds met veel plezier tijdens bijzondere gelegenheden, bij verenigingen en heeft hij al in heel wat cafés/clubs in Nederland en het buitenland zijn geluid mogen laten horen.

Naast de optredens in diverse voorprogramma’s bij o.a. Jan Smit, Nick & Simon en Gerard Joling greep hij in 2008 & 2009 de uitnodiging voor aanstormend talent met beide handen aan en stond hij al twee keer in een van de grootste Mega Piratenshows in Nederland.

Daarnaast is ook Volendam enthousiast over de Zaanse zanger. Hoewel geen Volendammer was men onder de indruk van zijn optreden in st. Jozef tijdens de jaarlijkse kermis van Volendam. Bovendien heeft hij al een aantal keren de kans gekregen om onder begeleiding van Cor Bakker een mooi “kleinkunst liedje” te kunnen laten horen.

Met zijn uitgebreide repertoire Nederlandstalige nummers van o.a. Guus Meeuwis, Andre Hazes, Wolter Kroes, Marco Borsato en ook zijn eigen repertoire maakt hij van elk optreden altijd een groot feest. Daarnaast heeft hij het bijzondere talent om mooie kleine liedjes te zingen en voelt Benjamin zich ook heel goed thuis in het theater.

Professionaliteit is belangrijk voor Benjamin. Naast optredens waarbij hij begeleid wordt door live muzikanten, wordt Benjamin ook gefaciliteerd door een professioneel audiovisueel geluidsbedrijf. Verder heeft Benjamin om zijn zangkwaliteiten te optimaliseren iedere week zangles van zangpedagoge Aleida van Dongen.

Zijn motto: “Als de mensen het naar hun zin hebben en genieten van mijn optreden heb ik een topavond”.

Benjamin zingt en presenteert op Babbels Live samen met de altijd vrolijke Joki Beerendonk!

Blijf op
de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het festival. Volg ons op Facebook of Instagram. Daar vind je ondermeer het laatste nieuws, foto’s en video’s.

Facebook Instagram